Miért fagy le az Assassin's Creed III a gépemen? EREDETI
Figyelt kérdés
Üdv. Megvettem az Assassin's Creed III nevű játékot PC-re (3000 Ft volt, Special Edition). Ma meg is jött a játék, feltelepítettem, patcheltem 1.01-ig majd játszottam vele kb. 1 órát. Utána, mivel Bostonban egy kicsit szaggatott a játék felraktom hozzá a többi patchet is (1.02, 1.03, 1.04, 1.05, 1.06). Most játszok vele kb. 10 percet és kifagy a játék, de csak az Egyjátékos rész, a Többjátékos rész működik, azzal az elöbb játszottam 1 órát. Meglehet valahogy csinálni a játék újratelepítése nélkül? Mert kb. 2 órán át telepítette. A gépem megvan hozzá, egyszer már ki is játszottam csak akkor a tört verziót, de azóta már újra lett rakva a Windows is.2013. dec. 31. 17:37
1/4 anonim válasza:
Szia proald meg windows 7 el vagy xp vagy vistaval.VAGY pedig rosszak a pecsek torold a jatekot es rakd fel pecs nelkul.!! nezd meg ugy.
2/4 A kérdező kommentje:
Windows 7 van a gépemen, XP-vel else indulna a játék mivel az nem támogatja a DirectX 10-et, Vista-t meg nem rakom fel. Hibaüzenetről kép: [link]
2014. jan. 1. 11:55
3/4 anonim válasza:
Az Uplay-en keresztül patchelted, nem?
4/4 A kérdező kommentje:
De, azon patcheltem.
2014. máj. 9. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!