Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok 5.4.2 Mist of...

Mondanátok 5.4.2 Mist of Pandaria szervereket?

Figyelt kérdés

2013. dec. 31. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen nem nagyon van, de ha van, akkor is hihetetlen bugos. A pandával nem sok jóból maradsz ki, a wow színvonala egyre zuhan. Inkább várd meg a kb 2015-re érkező Warlords of Draenor-t. Elméletileg visszahozza a régi színvonalat és jelentős technikai javulás lesz.
2013. dec. 31. 11:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát oké,remélem ki tudom várni
2013. dec. 31. 18:08
 3/8 anonim válasza:
30%
a warlords of draneor már kijött bár törtben még nem tudom hogy kijött-e magyarok nagy része szerintem törtön játszik ..... lehet hogy magyarországon csak 2015-ben lesz
2014. jan. 1. 22:33
 4/8 Déjá Vu ***** válasza:

3-as válaszoló te informálatlan idióta! Látszik te se vettél még egy játékot se.

A WoD még ki se jött. Sehol se mert ez EU és US realmek között is 1 nap eltérés van a content átállását illetőén.

Várhatóan az idén megjelenik a kiegészítő, de akkor se lesznek rá tört szerverek. Nem bírnák a gépek. Mostis cataclym a legfirssebb kiegészítő a tört szervereken. Most sincs MoP egy törtön se. Tehát kérdező nyugodtan várhatsz a kalóz változatra mert soha nem lesz a WoD-ból.

Ennyit akartam, legközelebb nézzetek utána annak amit írtok.

2014. jan. 2. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Húha, most be lettünk oltva. De igaz, hogy volt pofánk?
2014. jan. 3. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért várnék a kalóz verzióra,nekem eredeti
2014. jan. 4. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, minek emberkedsz, ha nincs is igazad? Inkább csapasd a taurin a mátészalkai guildeddel.
2014. jan. 14. 01:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Vannak pandás törtszerverek,Pandashan már 5.4 de jaaaaaaj kész bughalmaz :D:D Monsterwowon is már van panda 5.0.5 a ragnaros realmje,játszható,nem tökéletes de törtszerverhez képest okés.
2014. ápr. 29. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!