Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA San Andreas nevű játékon...

A GTA San Andreas nevű játékon kívül vannak még olyan játékok amelyek ugyanígy a gettó életet mutatja be valamilyen módon?

Figyelt kérdés
Szerintem ez az a GTA játék amit a legjobban csináltak meg (mint sztori) és jobban élveztem mint a GTA 5-öt.

2013. dec. 29. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Mafia, Mafia 2 - ezek, mint a nevük is nem gettósak, hanem bűnözésről szólnak, olyan stílusúak, mint a GTA

próbáld ki a Red dead redemption-t én mikor kipróbáltam csak bámultam milyen jó. Ez is GTA szerű, csak a vadnyugaton. Nagyon eltalálták, hangulatos.

2013. dec. 29. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Assasins Creed harmadik része kezdődik úgy, hogy egy indián kisfiú elveszti a családját és a faluját, egy jó darabig eléggé nyomott hangulata van.
2013. dec. 29. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:

A Mafia 2-vel játszottam már és mai napig a kedvenc játékom.

Erről a Red Dead Redemption-ről is néztem videót, nagyon tetszett a trailer-e, bár magyarosítást nem találtam róla és így nem is nagyon próbálnám ki.

2013. dec. 29. 21:05
 4/4 anonim válasza:
A Mafia 2 és az egy inkább belvárosi genszter élet nem valamivgettó játszottam már vele ugyhogy... A Red Dead pedig vadnyugat... Az Assasin'S Creed még véletlenül sem gengszterek vagy gettó. Vagy ha már a másik válaszoló olyat írt hogy Assasin's creed akkor sztem GTA 4 et próbáld ki jó a sztorija eg minden
2014. jan. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!