Ezen a laptopon futna a Assassins Creed 4 Black Flag?
Menne, de nem éri meg :) Nagyjából annyit tud nyújtani, mint ami a kérdésben szerepel.
Csak kétszer annyiba kerül. Meg 14"-os a képernyő. Eléggé túl van árazva.
És a Lenovo g500-as, amit linkeltem jelentősen jobb. Max. hozzá csapsz egy 15000 forintot. (50 euro) és veszel egy jó hűtőt hozzá.
Ez pontosan annyit tud, mint a Lenovo G500, amit linkeltem :)
A processzor egyazegyben ugyan az, a grafikus kártyák teljesítménye hajszálra annyi, mint a Lenovo :)
Ami ebben plusz, az az SSD, de 300 euroért már bőven kapsz a Lenovoba is.
A lényegesebb adatokat ők is megtalálták... Az Nvidia előnye a hiányos adatkezelésből adódik :)
A Laptopba lehett +dolgogat tenni :) ? pl:processor,videó,kártya stb ?
mert nekem azt mondták hogy csak asztaliba lehett
Videókártyát többnyire nem, de a Lenovo-ba és a DELL, bocs, Alienware gépekbe igen. De persze ez nem a hagyományos kártya. A processzor csere szintén nem a legegyzerűbb, ott is a mobil szabvány alapján kell dolgozni, természetesen nem lehetetlen, csak nem olcsó. Meg persze ezekbe a gépekbe felesleges is :) Ma a legnagyobb gépigényű játék a COD:Ghost. Ezt a Lenovo gépen közepes grafikán tolom :)
A RAM csere/bővítés is lehetséges, akár 256 GB-ig, de a 8 is bőven elég, 1066-os órajelű darabokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!