Hogy kell Xbox játékokat kiírni úgy hogy ráférjen a DVD-re?
lehet egy kérdésem??
azt szeretném megkérdezni hogy (meghajtó flasht) szeretnék az xbox omra és nem tudsz-e valakit aki ezt megcsinálja
hol kellenne és milyen (SLIM v. FAT) géphez???
Szia!
Nemtudom esedékes-e még de nekem is volt hasonló problémám anno. Egy jó fél éve volt egy 2. gen es Falcon lapú konzolom RGH-nélkül(LT 3) szóval ha hasonló konzolod van és nincs RGH-zva talán segít neked is ez. Én anno úgy írogattam ki játékokat hogy mielőtt nekiállnék az írással lefuttattam rajta az ABGX.net( [link] [Bocsi hogy nem küldök pontos linket de egy jó 5 hónapja beütött a 3 led és azóta konkrétan nem nagyon zavartat a konzol és a pontos cím meg nincs meg.)programját ami átnézi magát az iso-t mert elég gyakran módosításra szorul az és ez megteszi, miután végzett (~10 perc) nekiálltam kiírni ImgBurn-el, itt egy link( [link] ami elég jól leírja bár én régebben a "layer break" menüpontnál automatikuson hagytam és jól működött. Mint ahogy láthatod ott lehet CloneCD-vel is kiírni az valamivel egyszerűbb miután kiírta(~20-35 perc) és mindent jól csináltál játszhatsz is.
Ui.: Azért valami konkrétabbat írhattál volna hogy milyen generációs lap, flash milyen, ahogy láttam RGH-d nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!