Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért akarom az összes dialógu...

Miért akarom az összes dialógust megismerni például egy TES játékban?

Figyelt kérdés

Valójában nem tudom, hogy ennek a kérdésnek mi az értelme, de feltettem mert kíváncsi voltam, hogy csak én vagyok ezzel így vagy mások is ilyen "maximalisták". Nos, szeretem úgy általánosságban a videójátékokat. Lehet az egy The Elder Scrolls vagy egy The Wlaking Dead. Nem nagyon teszek különbséget, hogy milyen stílusu egy játék, de ha megtetszik akkor játszok vele, de az a baj hogy túl sok minden tetszik meg és mindig van bennem egy ilyen érzés, hogy szívesen kimaxolnám. Tehát megkeresném az összes rejtett tárgyat, achievementeket szereznék és hasonlók. Nálam csak az lépi át ezt a határt, hogyha mondjuk pontot vagy temérdek tárgyat (lehet az Sonic aranygyűrűtől kezdve mindenféle drágakövekig és ékszerekig, ami nem használható fel semmire csak hogy mégtöbb pontod legyen) kell gyűjteni. De ez ugyebár egy Borderland esetében már nehezebb. De a kérdés valódi témája az, hogy kedvem támadt egy kicsit Morrowindezni, de eszembe jutott, hogy sosem jutottam az első megtalált városon túl, mert már ott rengeteg volt a lehetőseg. Tehát emiatt a túlbuzgóság miatt nem olyan nagy kedvel ülök oda egy RPG elé például, mert már az elején kasztot kell választanom, de legszívesebben az összeset kipróbálnám és ezzel nincs is semmi baj, ha annyira megtetszik a játék hogy fan leszek és sok időt beleölök, de sajnos ott van még több száz játék amit kipróbálnák. És amiatt nem jutottam tovább a TES-ben, mert már az elejétől fogva végigkérdeztem az összes párbeszédet, felszedtem az összes tárgyat majd eladtam persze, de ilyen hülye rigolyák miatt nem tudok élvezni egy ilyen király játékot, ahol már az is elég lenne, ha csak figyelném a történetet és nem görcsölnék ilyesmire. De ez nem megy, néha sikerül meggyőznöm magam, de egy idő után újra visszajön ez az érzés.

Nem akarom túl hosszúra a kérdést, mert megunjátok olvasni, de arra lennék kíváncsi, hogy ha van más valaki rajtam kívül hasonló gondolkodásmóddal, hogy tudta legyőzni ezt az "Achievement Who*e" szenvedélyt?

Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 29. 02:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Igazából én is hasonló cipőben járok. Nagyon tetszenek ezek a játékok, de amikor elkezdek játszani, akkor a bőség zavarába esek. Akármennyire is tetszik mind a Morrowindet, Skyrim-t és Fallout 3-at abba hagytam. Nem is tudom miért.

Az Oblivion-on még csak-csak végigvergődtem, pedig az monoton is a sok oblivion kapu miatt.

Mondjuk a játékok iránti érdeklődésem is csökkent az utóbbi időben. Ez is közrejátszhat benne.

2013. dec. 29. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!