Létezik ilyen mmorpg?
Figyelt kérdés
olyan érdekelne, ahol nem csak szörnyek kaszabolásából lehet fejlődni2013. dec. 28. 18:03
1/7 anonim válasza:
metin2 ;) ha jönnél akkor ird meg az emailod priviben és küldök felkérést igy jól járunk :)
2/7 A kérdező kommentje:
Metineztem elég sok ideig, de ott csak kaszabolás van.:D
2013. dec. 28. 18:25
3/7 anonim válasza:
Online játékot nem ismerek, de próbáld ki a Skyrim-ot. Ott lehet úgy is fejlődni, hogy italokat készítesz, tárgyakat bűvölsz, tárgyakat kovácsolsz, stb...
4/7 A kérdező kommentje:
na már közeledünk az elképzelésemhez, de jó lenne azért ha online lenne:)
2013. dec. 29. 14:36
5/7 anonim válasza:
Age of Wulin - Itt nem csak "kaszabolni" illetve verekedni kell.
Blade & Soul - Még béta teszt alatt van, de a legjobb MMO.
Tera - itt sem csak kaszabolás van. Rengeteg dologgal fejlődhetsz.
Star Wars The Old Republic - Azt hiszem nem kell elmagyaráznom, hogy ez nem az öldöklésről szól.
6/7 anonim válasza:
WoW (a legjobb szvsz.), SWTOR.
Ez a kettő minőségben odaveri a legtöbb MMORPG-t.
Az AION is bejött, de nekem az nagyon elvont.
A Metin felejtős, utolsó tróger playerek vannak, 0 összetartás, és maga a játék is igénytelen.
Ha nem csak az MMO-k érdekelnek, hanem a "sima" RPG-k is, (mint pl. a Skyrim) akkor tudom ajánlani a Witcher 2-őt, az SWKOTOR szériát, valamint a Mass Effecteket.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, már lényegtelen, mert a videókártyám elhalálozott:/:D
2014. jan. 4. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!