Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Higurashi, Umineko visual...

Higurashi, Umineko visual novel segítség?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem megpróbálom végigjátszani a fent említett két történetet. Annyi problémám lenne, hogy nem tudom összesen hány vn-ből áll, és hogy ezek milyen sorrendben következnek. Valaki le tudná írni? Köszönöm:)

2013. dec. 27. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A Higurashi és az Umineko is nyolc fejezetből áll, 4 kérdés és 4 válasz fejezet.

Higurashi no Naku Koro ni:

Onikakushi-hen

Watanagashi-hen

Tatarigoroshi-hen

Himatsubushi-hen

Higurashi no Naku Koro ni Kai:

Meakashi-hen

Tsumihoroboshi-hen

Minagoroshi-hen

Matsuribayashi-hen

Umineko no Naku Koro ni:

Legend of the Golden Witch

Turn of the Golden Witch

Banquet of the Golden Witch

Alliance of the Golden Witch

Umineko no Naku Koro ni Chiru:

End of the Golden Witch

Dawn of the Golden Witch

Requiem of the Golden Witch

Twilight of the Golden Witch

Ezeken kívül készült még pár plusz fejezet, főleg a Higurashi-hoz, amik igazából nem sok mindent raknak hozzá a történethez, mert a legtöbbjük csak hasonló felépítésű fejezetek összeolvasztása, újragondolása stb.. Különben is, ezek a plusz sztorik PC-re nem jelentek meg, csak PS-re, és ha jól tudom, angol patch sincs hozzájuk.

Viszont a Higurashi-hoz van egy Rei nevű fandisc is, ezen található a Saikoroshi-hen, a Batsukoishi-hen és a Hirukowashi-hen. Ahogy a neve is elárulja, töménytelen fanservice az egész, semmi köze az eredeti sztorihoz :'D

Hasonlóképpen, az Umineko-nak is van fandiscje, kapásból kettő is, ezeknek Tsubasa és Hane a címük, azonban a Higu CD-jétől eltérően ezek valamivel jobban kapcsolódnak a történethez, olyasmiket magyaráznak el bennük, amikre a VN-ben nem, vagy csak kevés figyelmet fordítottak. Mindenképp érdemes végigjátszani mindkét történetet, igazi mesterművek! <3 Remélem, tudtam segíteni :)

2014. jan. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!