Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3! Egy kiegészítővel...

Sims 3! Egy kiegészítővel tündér vagyok egy ideje, és ezt szeretném "törölni" a simemről! Hogyan lehet?

Figyelt kérdés

Köszi a választ :) Amúgy ezért érdekel:

"Sziasztok!

Szigetvilág kiegészítő fent van, simemet az új szomszédságba költöztettem be. Már ügyes búvár, talált sok dolgot stb. De egy másik kiegészítő miatt a simem tündér.. nos, én azt szeretném, hogy sellő legyen. Volt 50ezernél több boldogságpontom, vettem sellőhínárt az életre szóló jutalmak közt (25ezer pont), megettem, és kiírta hogy finom volt, de simem nem érez változást.. Ezért másodjára is vettem sellőhínárt, de ugyanez megint... Akkor nem is lehet a simem sellő? Mi lehet a probléma? Az, hogy tündér? És valahogy nem lehet megfosztani a tündérségtől, hátha akkor sellő lesz? :s"

2013. dec. 27. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerezz extra eros gyógyelixírt,itasd meg a simeddel hogy ember legyen és aztán egyél hínárt,úgy már menni fog.

Extra eros Gyógyelixírt az alkímia bazírban találhatsz vagy te is csinálhatsz ha van alkímia jártasságod.

2013. dec. 28. 09:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. dec. 31. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!