Játékajánló: stratégi/rts Ki mit ajánlana?
Üdv, nincs egy erős gépem, viszont szeretnék kipróbálni új stratégiai/rts gameket, azonban az ismerteken kívül nem nagyon ismerek mást. Az lenne a kikötés, hogy a grafika ne haladja meg az age of 2, age of mithology, rise of nations szintű gameket, szóval aki tud ajánlani ezekhez hasonlót, kérem irjon :) kösz
Ja és az ilyen sztárvórzos meg sztártekes témájúak kerüljenek :D
Baj, ha jobb a grafikája, mint az age of 2-nek?
Ez komolyan mondod, vagy csak rosszul fogalmaztad meg?
Starcraft.. írtam hogy az ilyen típúsúak kerüljenek.
Másik kommentelőnek: nem írtam félre ott van, hogy nincs erős gépem, age of 2, rise of nations szintű gamek mennek, tehát irreveláns azt kérnem, hogy ajánljatok fullhd-s gameket amihez 100core kell.
De akkor neked nem az a lényeg, hogy rossz legyen a grafikája, hanem hogy ne legyen magas a gépigénye.
Mert a kettő nem ugyanaz.
Mivel nem tudom milyen géped van, mondok pár viszonylag alacsony gépigényű stratégiait:
Age of Empires összes része
Warcraft összes része
Majesty 1-2
Black & White 1-2
De nézz körül itt, és ha valami megtetszik keress rá a gépigényére:
Cossacks - 17-18. sz.-i háborús
The Nations - Nemzetek van vmi magyar beütése olyan mint a következő ajánlatom
Settlers 1-4 alapjáték ismernie kell mkinek :D
Army Men - játék katonákkal az udvarról a házba kell jutni a kampányban!
2 féle nyersanyag a műanyag és az elektromosság. érdekes!
Pharaoh &
Cesar III - várost kell építeni megvédeni kereskedni. Rómait vagy Egyiptomit...
Transport Tycoon - ALAPMŰ szállítmányozó céget alapíts, tedd nyereségessé (vonat, repülő, hajó, autó)
Industry Giant - nyersanyagot vidd a gyáradba a gyárból a városban lévő boltodba a készterméket
Transport Giant - városon belüli közlekedést kell megszervezni
Az utóbbi néhány lehet nem nagyon illik a keresésedbe, de muszáj volt megemlítenem!
Ha manapság ezek már a kapucsengőkön is elfutnak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!