Syil kérdése:
Super Nintendo Entertainment System (SNES) játkok/controller vásárlás- hol kapható?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban előástam a régi SNES gépemet. Ódon játék ugyan, de megjött a kedvem, hogy kicsit komolyabban foglalkozzam vele, s vegyek néhány játékot. A kérdésem az volna, hogy létezik-e még bármilyen bolt, vagy akár webshop, ahol lehet kapni hozzá bármilyen "alkatrészt"(gondolok itt játékokra, joyra, vagy átalakítóra). Vaterán, meg ehhez hasonló oldalon láttam néhány hirdetést, de azok elég szegényesek. Ha tudtok bármit, osszátok meg velem :) előre is köszönöm.#vásárlás #játék #bolt #kazetta #Joy #kontroller #SNES #webshop #Super Nintendo Entertainment System
2013. dec. 27. 11:06
1/2 anonim válasza:
Gyujtoktol vagy ebay-en esetleg.
2/2 anonim válasza:
Én is ebay-t javasolnám. Máshol nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!