Vindictus vagy Tera online?
Figyelt kérdés
melyik a jobb? melyiken van több magyar? melyik élvezetesebb?Melyik változatosabb?2013. dec. 26. 20:30
1/4 TeTE1320 válasza:
Tera 1000x jobb cuccok vannak benne mint a Vindictus-ban
2/4 anonim válasza:
Ha a World Of Warcraft szerű harcrendszert szereted ahol a számokkal tudsz képességeket használni, próbáld ki a Terát. Ha inkább az akciódúsabb, egérrel harcolást szereted, válaszd a Vindictust. Szerintem a Vindictus-ban elég változatos pályák vannak és nekem jobban tetszik.
3/4 anonim válasza:
tera es a wow harcrendszere egyaltalan nem hasonlo... az egyik kijelolgetos a masikba meg celozni kell mindent
4/4 anonim válasza:
Én a TERÁT ajánlom! Nagyon kidolgozott, szép pályák vannak bent, szép cuccok. Sok magyarral találkozok fenn nap mint nap! Azt ajánlom neked is! Vindictus egy idő után már szinte arrra kényszerít hogy pénzt költs rá, mert egy elég erős karakterhez igazi pénzre van szükség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!