Bad Answer kérdése:
Elder Scrolls V: Skyrim első sárkány. Megölöm és semmi?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan feltették már ezt a kérdést, de még mindig nem találtam rá megfelelő választ.. Mért van az hogy megölöm az első sárkányt és nem történik semmi??? Mindenki guggol, és fogja a fejét, hozzájuk se tudok szólni... Razor 1911-es verzióm van Dragonborn, Heartfires, Dawnguard DLC-kel + 13 update...2013. dec. 26. 17:23
2/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Valamelyik dlc lesz a ludas lehet.
3/9 A kérdező kommentje:
odamegyek hozzá, kirabolom meg ilyenek és semmi...
2013. dec. 26. 17:30
4/9 anonim válasza:
Szedd le a Legendary Edition-t (benne van minden DLC), és NE update-eld. Razor 1911-es verzióval ismerősömnek is problémája volt, Legendary Edition-nel viszont semmi baj.
5/9 A kérdező kommentje:
A magyarosítás azzal működik?
2013. dec. 26. 19:42
6/9 anonim válasza:
A magyarositas a ludas
legalabbis a magyaritasok.hu oldalon ezt irtak
7/9 TamásMócsai válasza:
A magyarosítás hibája, nekem se csinált semmit aztán újra tettem a játékot (Legendary Edition)magyarítás nélkül meg csináltam a sárkányos küldetést hogy el tudjam szívni a lelkét majd vissza tettem a magyarítást és így fojtatódik tovább a történet. Annyi hogy késöbb persze megint nem fogja elszívni a lelkét ha megölök egy sárkényt de a storyra az már nincs hatással, de az elsőnél muszáj így csinálni ha magyarítással akarsz játszani.
8/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, erre én is rájöttem, és ez nem csak az első, hanem az összes többi sárkánnyal így van...
2014. ápr. 15. 22:19
9/9 anonim válasza:
Heló
nekem is fenn állt ez a probléma.
és borzasztó sokat kutattam mire sikerült megcsinálnom
a lényeg hogy a nexus modson van egy file Dragon Soul Absorb Fix néven de rakok linket: [link]
ezt bontsd ki lessz benne egy mappa abban egy file
a filet ragd be a játékon belül a datában lévő scripts mapába ha kéri hogy írj felül valamit csak nyugotan
és müködni fog
mermint nekem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!