Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elder Scrolls V: Skyrim első...

Bad Answer kérdése:

Elder Scrolls V: Skyrim első sárkány. Megölöm és semmi?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan feltették már ezt a kérdést, de még mindig nem találtam rá megfelelő választ.. Mért van az hogy megölöm az első sárkányt és nem történik semmi??? Mindenki guggol, és fogja a fejét, hozzájuk se tudok szólni... Razor 1911-es verzióm van Dragonborn, Heartfires, Dawnguard DLC-kel + 13 update...
2013. dec. 26. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, menj oda hozzá.
2013. dec. 26. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
2013. dec. 26. 17:29
 3/9 A kérdező kommentje:
odamegyek hozzá, kirabolom meg ilyenek és semmi...
2013. dec. 26. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Szedd le a Legendary Edition-t (benne van minden DLC), és NE update-eld. Razor 1911-es verzióval ismerősömnek is problémája volt, Legendary Edition-nel viszont semmi baj.
2013. dec. 26. 19:41
 5/9 A kérdező kommentje:
A magyarosítás azzal működik?
2013. dec. 26. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:

A magyarositas a ludas

legalabbis a magyaritasok.hu oldalon ezt irtak

2014. jan. 19. 14:57
 7/9 TamásMócsai válasza:
A magyarosítás hibája, nekem se csinált semmit aztán újra tettem a játékot (Legendary Edition)magyarítás nélkül meg csináltam a sárkányos küldetést hogy el tudjam szívni a lelkét majd vissza tettem a magyarítást és így fojtatódik tovább a történet. Annyi hogy késöbb persze megint nem fogja elszívni a lelkét ha megölök egy sárkényt de a storyra az már nincs hatással, de az elsőnél muszáj így csinálni ha magyarítással akarsz játszani.
2014. márc. 24. 08:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, erre én is rájöttem, és ez nem csak az első, hanem az összes többi sárkánnyal így van...
2014. ápr. 15. 22:19
 9/9 anonim válasza:

Heló

nekem is fenn állt ez a probléma.

és borzasztó sokat kutattam mire sikerült megcsinálnom

a lényeg hogy a nexus modson van egy file Dragon Soul Absorb Fix néven de rakok linket: [link]

ezt bontsd ki lessz benne egy mappa abban egy file

a filet ragd be a játékon belül a datában lévő scripts mapába ha kéri hogy írj felül valamit csak nyugotan

és müködni fog

mermint nekem működik

2018. okt. 1. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!