Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kaptam Karira egy Xbox 360,...

Kaptam Karira egy Xbox 360, ha minden igaz akkor Flashelve van. Letöltöttem a Gta V-t. De nem tudom mit kezdjek vele. Két mappa van benne. Egy Install egy Play mappa. Mit tegyek hogy tudjak vele játszani?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 15:27
 1/3 anonim válasza:

Szia! Az attól is függ, hogy hogyan van flashelve. Lehet, hogy másolt játékokat visz, de lehet az is amit te mondassz, hogy letöltöd. Ilyenkor általában nem kell semmit telepíteni, hanem csak átmásolni a fájlokat (ami a GTA V esetében nem 2 perc mert nem kis méretű a játék). Viszont én nem vagyok benne biztos, hogy ilyen hamar GTA V-el kéne próbálkozz, mert lehet, hogy full vírus amit letöltesz vagyis átverés. A GTA V-el én még várnék pár hónapot. Egyébként x-box-ra amit letöltesz játékot nem így vannak a mappák, hanem egy hosszú betű, illetve legtöbb esetben számsorozat. Szóval nem is biztos, hogy jót töltöttél le.

Remélem tudtam segíteni, kellemes ünnepeket.

2013. dec. 26. 16:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Ncoreról töltöttem..Azt már tudom hogy nekem a kiírásos van. Köszi azért. :) milyen játékot javasolsz?
2013. dec. 27. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Jesszus 1-ső.

Mi az igazi neved kérdező.

Az iso fájlt abix 1.0.6-tal meg patcheled utána kiírod clonecd-vel vagy img burnal. Amúgy a flash a meghajtót üti ki . Az rgh-nál chipet raknak be.

2013. dec. 27. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!