Kaptam Karira egy Xbox 360, ha minden igaz akkor Flashelve van. Letöltöttem a Gta V-t. De nem tudom mit kezdjek vele. Két mappa van benne. Egy Install egy Play mappa. Mit tegyek hogy tudjak vele játszani?
Szia! Az attól is függ, hogy hogyan van flashelve. Lehet, hogy másolt játékokat visz, de lehet az is amit te mondassz, hogy letöltöd. Ilyenkor általában nem kell semmit telepíteni, hanem csak átmásolni a fájlokat (ami a GTA V esetében nem 2 perc mert nem kis méretű a játék). Viszont én nem vagyok benne biztos, hogy ilyen hamar GTA V-el kéne próbálkozz, mert lehet, hogy full vírus amit letöltesz vagyis átverés. A GTA V-el én még várnék pár hónapot. Egyébként x-box-ra amit letöltesz játékot nem így vannak a mappák, hanem egy hosszú betű, illetve legtöbb esetben számsorozat. Szóval nem is biztos, hogy jót töltöttél le.
Remélem tudtam segíteni, kellemes ünnepeket.
Jesszus 1-ső.
Mi az igazi neved kérdező.
Az iso fájlt abix 1.0.6-tal meg patcheled utána kiírod clonecd-vel vagy img burnal. Amúgy a flash a meghajtót üti ki . Az rgh-nál chipet raknak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!