Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3-ban a Skeleton King...

Diablo 3-ban a Skeleton King megölése után hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Mert láttam egy videót, amelyben a megölése után a trónja megnyílik, és így tudtak a következő szintre továbbjutni.

Én azonban hiába öltem meg a Kinget, nem nyílt meg a trón. Miért?

#Diablo 3 #Skeleton King #továbbmenés #pörküttszaft
2013. dec. 26. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Starter Edition-nel játszol?
2013. dec. 26. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak a demot töltötted le?
2013. dec. 26. 16:13
 3/7 ortin ***** válasza:
Az csak akkor történik ha meg van a játék az erediti ennek csak demoja van kedv csinálónak tört nincs szóval ha végig akarod játszani meg kell venned de azt nem ajánlom nagy diablo fan vagyok de a 3 az egy vicc. A 2-höz képest meg pláne.
2013. dec. 27. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
3-nak, ugye vágod hogy nem ugyan az akar lenni mint a 2, hanem változtatni?:) Tudod ha neked nem tetszik, az nem jelenti azt hogy sz*r.
2013. dec. 27. 23:09
 5/7 csulok válasza:
Sziasztok! Ugyan ez lenne a kérdésem, mint ami az elején van. Leöltem mát vagy 10 szer a Skeleton Kinget de nem tudok tovább lépni, mert nem ad újabb küldit...(eredeti dobozos Diablo 3-am van)
2014. jan. 1. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be battlenet-re nézd meg, hogy át van-e állítva standard edition-ra. Ha igen, akkor valószínű várni kell max. 72 órát az átállásra. Esetleg próbálj meg egy jelszócserét, állítólag az is segíthet.
2014. jan. 2. 12:02
 7/7 csulok válasza:
Oks megvan a megoldás a battle-ra nem volt még beírva a "key". Köszi a helpet azért :)
2014. jan. 3. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!