Közepes kaliberű töltésgyorsító, vagy közepes repeszpáncél?
A hellcat tankomra van kukkerom, meg álcahálóm, de van egy üres hely. Téli leárazás van szóval most kellene döntenem.
(ki van maxolva)
-mivel nyitott ezért gondoltam a repeszpáncéra
-mivel számít a töltési idő egy TD nél ezért erre is gondoltam. (8.xx mp)
Köszi a válaszokat előre is!
Heló!
A kérdés az, mit akarsz? Gyorsabban megsemmisíteni az ellenfelet, vagy 1-2 csapással többet kibírni?
Szerintem töltésgyorsítő.
Itt megnézheted mit ajánlanak rá: [link]
Nagyban függ a választásban a játékstílusod. A Hellcat alkalmas klasszikus bokorban megbújós "kempleős" játékra szóval ha ez a stílusod álcaháló szinte kötelező a periszkóp sem rossz, de ajánlott még a célzásgyorsító vagy a már emlegetett töltésgyorsító. Az a 0.803mp is sokszor iszonyat sokat számít főleg ha a töltőd vagy a lőszerrekeszed megsérül.
A másik, hogy aktív harcra használod szóval támogatónak és az első vonal közelében harcolsz a nehéz tankokat támogatva. Ebben az esetben a periszkópnak nem sok haszna van, de még az álcahálónak sem. Itt is leginkább a töltésgyorsító, célzásgyorsító és még a szellőzés előnye tud érvényesülni leginkább. Repeszpáncél sem rossz, de mivel a páncélja amúgy sem vastag ezért kevés az esélye, hogy a felülről becsapódó arty lövedékeken sokat fogna. Én a harmadiknak tuti töltésgyorsítót raknék az már nagy szinten szinte kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!