Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Közepes kaliberű töltésgyorsít...

Közepes kaliberű töltésgyorsító, vagy közepes repeszpáncél?

Figyelt kérdés

A hellcat tankomra van kukkerom, meg álcahálóm, de van egy üres hely. Téli leárazás van szóval most kellene döntenem.

(ki van maxolva)

-mivel nyitott ezért gondoltam a repeszpáncéra

-mivel számít a töltési idő egy TD nél ezért erre is gondoltam. (8.xx mp)

Köszi a válaszokat előre is!

2013. dec. 25. 13:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Talán szerszámosláda.
2013. dec. 25. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Heló!

A kérdés az, mit akarsz? Gyorsabban megsemmisíteni az ellenfelet, vagy 1-2 csapással többet kibírni?

Szerintem töltésgyorsítő.

2013. dec. 25. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:
azt néztem h csak - 10% töltési idő lenne magyarul 0.83 mp ami nem túl sok, és 1- 2 csapás sztem többet ér ugyanannyiért
2013. dec. 25. 13:51
 4/8 A kérdező kommentje:
*sry 0.803mp
2013. dec. 25. 13:52
 5/8 A kérdező kommentje:
a szerszámosláda pedig nagyon hasznos mert -50% javítási idő
2013. dec. 25. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Az majdnem egy másodperc. Az pedig rettentő nagy előny. Ne mtudom, miylen rég játszol, de ha ez a legnagyobb tnakod, akkor majd meg fogod tapasztalni ,hogy egy másodperc nagyon nagy elnőyt jelent. Főleg szellőzéssel és aklakulattal kobinálva. A javítást meg érdemesebb a legénységnél kifejleszteni, esetleg úgy venni egy ládát, hogy foylton cserélgeted - leveszed a hálót...
2013. dec. 25. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt megnézheted mit ajánlanak rá: [link]

Nagyban függ a választásban a játékstílusod. A Hellcat alkalmas klasszikus bokorban megbújós "kempleős" játékra szóval ha ez a stílusod álcaháló szinte kötelező a periszkóp sem rossz, de ajánlott még a célzásgyorsító vagy a már emlegetett töltésgyorsító. Az a 0.803mp is sokszor iszonyat sokat számít főleg ha a töltőd vagy a lőszerrekeszed megsérül.

A másik, hogy aktív harcra használod szóval támogatónak és az első vonal közelében harcolsz a nehéz tankokat támogatva. Ebben az esetben a periszkópnak nem sok haszna van, de még az álcahálónak sem. Itt is leginkább a töltésgyorsító, célzásgyorsító és még a szellőzés előnye tud érvényesülni leginkább. Repeszpáncél sem rossz, de mivel a páncélja amúgy sem vastag ezért kevés az esélye, hogy a felülről becsapódó arty lövedékeken sokat fogna. Én a harmadiknak tuti töltésgyorsítót raknék az már nagy szinten szinte kötelező.

2013. dec. 27. 20:07
 8/8 gazkehely válasza:
szerintem egyértelmű, hogy töltésgyorsító, mert a legtöbben úgy is AP-vel fognak lőni, és az ellen nem véd a repeszpáncél... a hellcatnek meg amugy is a fürgesége, és az ágyúja erőssége, én azt erősíteném
2013. dec. 28. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!