Segítokesz001 kérdése:
Flashelt xbox360-on futhat az új eredeti Assassin's creed?
Figyelt kérdés
Körülbelül több mint 2 éve flasheltettem ki, de úgy döntöttem hogy az AC IV-et megveszem eredetibe. Na a probléma ott kezdődik hogy berakom a lemezt és nem indul el a game hanem kidob egy ablakot hogy azt hiszem a Dashboardot akarja frissíteni vagy nem tudom. Mit kellene tennem? Ja és kaptam hozzá 1 ingyen DLC-ét gondolom ezt nem tudom aktiválni sehogyse.2013. dec. 25. 11:11
1/7 anonim válasza:
Frissíteni kell 1évente a flasset mert akkor fogja észlelni az újjonan kijött játékokat!Minden évbe ezt tedd meg ne felejsd el!
2/7 A kérdező kommentje:
oké azt tudom hogy a flasht frissíteni kell hogy az írott játékok menjenek, de az AC IV eredetibe van meg és úgy nem akar menni.
2013. dec. 26. 11:48
3/7 anonim válasza:
Hát ezt nem értem.
Elméletileg kéne mennie,de nekem nem fleselt xbox-om van!
De lehet,hogy eredetihez is frissíteni kell,de az is lehet,hogy csak az írott játékot olvassa be.
Kár volt megvenni,ha flaselsz,akkor arra készülsz,hogy nem veszel játékot meg,hanem letöltöd!
Olvasód,hogy áll,működik!?
4/7 A kérdező kommentje:
Most nekem valaki azt mondta hogy csak a dashboard frissül le, onnantol kezdve a flasht baszhatom de az AC menni fog.
2013. dec. 29. 20:52
5/7 anonim válasza:
borzasztó egyszerű, az AC4 igényli az eredeti dashboard frissítést, mivel neked 2 éves régi van és még flashelt is ne várj tőle csodát ha nem képes kezelni az új játékokat.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor frissítsem a flasht vagy hagyjam hogy a dashboardot frissítse?
2014. jan. 1. 13:47
7/7 A kérdező kommentje:
Na rányomtam hogy frissytse a dashboardot és semmi baja nem lett, megmaradt a flash, fut a játék, az új dashboard meg szarul néz ki! :D
2014. jan. 8. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!