Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Flashelt xbox360-on futhat az...

Segítokesz001 kérdése:

Flashelt xbox360-on futhat az új eredeti Assassin's creed?

Figyelt kérdés
Körülbelül több mint 2 éve flasheltettem ki, de úgy döntöttem hogy az AC IV-et megveszem eredetibe. Na a probléma ott kezdődik hogy berakom a lemezt és nem indul el a game hanem kidob egy ablakot hogy azt hiszem a Dashboardot akarja frissíteni vagy nem tudom. Mit kellene tennem? Ja és kaptam hozzá 1 ingyen DLC-ét gondolom ezt nem tudom aktiválni sehogyse.

2013. dec. 25. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Frissíteni kell 1évente a flasset mert akkor fogja észlelni az újjonan kijött játékokat!Minden évbe ezt tedd meg ne felejsd el!
2013. dec. 25. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
oké azt tudom hogy a flasht frissíteni kell hogy az írott játékok menjenek, de az AC IV eredetibe van meg és úgy nem akar menni.
2013. dec. 26. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem értem.

Elméletileg kéne mennie,de nekem nem fleselt xbox-om van!

De lehet,hogy eredetihez is frissíteni kell,de az is lehet,hogy csak az írott játékot olvassa be.

Kár volt megvenni,ha flaselsz,akkor arra készülsz,hogy nem veszel játékot meg,hanem letöltöd!

Olvasód,hogy áll,működik!?

2013. dec. 27. 12:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Most nekem valaki azt mondta hogy csak a dashboard frissül le, onnantol kezdve a flasht baszhatom de az AC menni fog.
2013. dec. 29. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
borzasztó egyszerű, az AC4 igényli az eredeti dashboard frissítést, mivel neked 2 éves régi van és még flashelt is ne várj tőle csodát ha nem képes kezelni az új játékokat.
2013. dec. 31. 01:17
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor frissítsem a flasht vagy hagyjam hogy a dashboardot frissítse?
2014. jan. 1. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Na rányomtam hogy frissytse a dashboardot és semmi baja nem lett, megmaradt a flash, fut a játék, az új dashboard meg szarul néz ki! :D
2014. jan. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!