Feed the Beast 1.6.4 Dirwolf20 leállás?
Figyelt kérdés
SZiasztok! Játszani szeretnék Feed the Beast Direwolf20 1.6.4-el, de sajnos valamiért nem jó. Törtet használok. Elindítom a launchert, és itt az első Direwolf ikonra megyek rá, mert csak ez a Direwolf20 modpack 1.6.4, ami itt nekem szintén hiba, mert itt a modpackek közül kb felülről a 9. modpacknek (az is Direwolf20) kellene 1.6.4-esnek lennie. Na szóval: RÁm,egyek az első modpackra, elindítom, LEtölti a modokat, meg amit le kell töltenie, aztán mikor kész, elindulna akkor a Consol gyorsan irkál valamit és kilép a launcher, aztán a Consol.
Ennyit csinál! Később csinálok róla Videót, felteszem youtubera, és kilinkelem! Reéle tudtok segíteni,mi lehet a gond! Előre is köszönöm!
2013. dec. 25. 09:44
21/22 A kérdező kommentje:
Viszont itt nemtudtam aktiválni a 64bites javát. ez lehet a probléma? [link]
2013. dec. 28. 18:56
22/22 anonim válasza:
Nekem is ez a problémán eredeti a minecraftom csak az 1.6.4-es modok nem mennek windows 7 em van 64 bites 4 gb memória és rákattintok elöbb a indító majd a consol bezárul(a memória beállítón a maximum 3 gb ramot adtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!