Skyrim küldetés probléma?
Figyelt kérdés
a küldetés neve: A sarokba szorított patkány.
amikor elérek ahoz a bebörtönzött emberhez (Esbern) akkor nem akarja kinyitni az ajtót, és még mikor beszélek vele akkor a játék nem adja le a hangot. akármeddig állok ott nem akar nyílni az ajtó.
2013. dec. 23. 17:51
1/3 Flori0510 válasza:
Van hozzá egy bugfix, ami kijavítja a hangot és (elméletileg) az ajtó problémát is megoldja. Az ajtós bug nekem úgy oldódott meg hogy kimentem ajtón (a korábbi járatbe ahol töltőképernyőt is behoz), aztán vissza. próbálkozz majd csak sikerül. :D
2/3 anonim válasza:
Hívd elő a konzolt a nullával, kattints rá az ajtóra és kezd el begépelni azt hogy unlock. Nekem így sikerült. :D
3/3 A kérdező kommentje:
közben megoldódott de azért köszi a válszokat :)
2013. dec. 24. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!