Bazsika20011215 kérdése:
A kishúgom szeretne játszani a gépen 2 személyes játékokat velem. Milyen játékot adjak neki?
Figyelt kérdés
8 éves és 5 hónapos a kishúgom, ennek megfelelően adjatok olyan játékot, amelyben a kishúgom és én is (fiú vagyok) jól érezzük magunkat!2013. dec. 20. 14:29
1/7 anonim válasza:
Ott vannak a Lego játékok, Star Wars, Marvel Super Heroes, Batman, DC Super Heroes, Harry Potter
2/7 A kérdező kommentje:
A tesóm !!!!!!!!!!!!!!!!!!LÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. dec. 20. 16:30
3/7 anonim válasza:
Akkor !!!!!B4ZDMEG!!!!! vicceltem =))
Barbie esetleg?
4/7 anonim válasza:
Ami érdekli, ezt csak te tudhatod. Ennyi idősen én a hugommal NFS 3 Hot Pursuitot játszottam multiban :D
Amúgy passz. Hello Kitty kalandjai?
5/7 A kérdező kommentje:
Ti most szórakoztok velem?
2014. jan. 20. 16:07
6/7 anonim válasza:
Nem dehogy szórakozunk. Próbáljátok ki a Killing Floor-t, Doom 3-at vagy a Painkiller-t.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz
2014. febr. 23. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!