Tudnátok mmorpg és mmo játékokat felsorolni?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy Runescape-hez HASONLÓ játékokat keresek(Lehet benne házat építeni,halászni,fát vágni,bányászni,peted is lehet,főzni,lopni,PvP-zni,Bossozni, és még sorolhatnám napestig.)
Amilyen játékokat nem keresek:Pl.:
Tera(Monoton,annyiból áll az egész,hogy: küldi,ölés,insta,booss...);
WoW(tudom,hogy ez az egyik legjobb mmorpg,én is játszottam vele fél évet kb,de runescapevel nem lehet összehasonlítani)
Előre is köszi a válaszokat és még egyszer mondom,hogy hasonló játékokat keresek,nem ugyan olyat. Aki játszott RS-el életében,az úgy is tudja;hogy aki 10 évet játszott (mármint RS-el),még annak is lehet újat mutatni a játékban.
2013. dec. 20. 10:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!