A Prince of Persia Warrior Within-ben én miért öltem meg Kaileenát és ott vége lett a játéknak?
jaa, értem ott ahova berakom azt az amulettet és nő az életem amikor vissza rakom. De azok el vannak rejtve és a 3. rész is úgy kezdődik hogy Kaileena a hajón van velem.
Most akkor vigyem ki újra csak ezért?
A játéknak két befejezése van:
- A rendes befejezés akkor jön elő, mikor felkutatod és begyűjtöd az összes erőnövelőt. Ekkor megkapod a legerősebb kardot, a Vízkardot, amivel már szembeszállhatsz a Dahakával, legyőzöd, majd végül lelépsz a csajjal.
- Az alternatív befejezés értelemszerűen akkor van, mikor nem gyűjtöd össze az összes erőnövelőt. Ekkor a játék végénél Kaileenával küzdesz meg, legyőzöd és agglegény maradsz.
Egyébként, ha játszani akarod a Dahaka elleni finálét, de nincs kedved az elejétől végigtolni megint a játékot, akkor elég, ha letöltesz egy mentést, bemásolod a megfelelő helyre, majd kiválasztod az utolsó pályát. [link]
"Az alternatív befejezés értelemszerűen akkor van, mikor nem gyűjtöd össze az összes erőnövelőt. Ekkor a játék végénél Kaileenával küzdesz meg, legyőzöd és agglegény maradsz."
Ehhez a befejezéshez nyugodtan össze lehet szedni az összes élettöltőt, a lényeg, hogy a vízkardot nem kell elvenni.
Igazad van. :) Most végignéztem egy videót, és valóban, csak akkor kapjuk meg a kardot, ha odasétálunk közelébe. :)
Valószínűleg, nekem csak azért nem tűnt fel, mert miután az összes rejtekhely felkutatása már lezsibbasztotta az agyam, a mágikus kard látványa, valahogy úgy hathatott rám, mint egy rovarra a barátságos fény látványa, és csak arra tudtam koncentrálni, hogy most végre elp*csázhatom ezt a zárt osztályról szökött, éjszakának öltözött elmebeteget, aki mindig csak velem akar fogócskázni. :D
köszi a válaszokat,
megcsinálom a mentéses trükköt és megölöm a Dahakát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!