Szandi vagyok. és nagyon kellene a segítség! Bővebben. Hogyan kell?
Szandi vagy és nagyon kellene a segítség! Bővebben. Hogyan kell?
Én most a Star Stable online-n játszom 9 szintű vagyok a lovam pedig 12-es.
A kovácsnál kaptam egy olyan feladatot hogy csak egy fejszét adott nekem. Azt írta hogy mennyek Nilmer's Highland-ba egy öreg elhagyatott farm mögé,mert ott lesz a tökéletes karácsonyi fa vagy mi nem tudom
de semmit nem ír ki csak a fejszét adta nekem. Szóval aki tudna ebben nekem segíteni az írja meg hogyan kell megoldani olyan aki ezt már megcsinálta
Segítség!!!?By Szandi
játék név: Samantha Slowson
Én már ezt sikeresen megcsináltam:
Menj a Nilmers Higland-ba (ahol az a hosszú híd van).
Nehéz leírni, valahol a kis "faluszerű" hely után (vagy ahogy te írta: elhagyatott farm) van egy kicsivel pár fa bal oldalt, és onnan kell kivágnod az egyiket. Az egyik Moorlandi verseny útvonala (a hosszabbik) pont elvezet oda közben.
Remélem tudtam segíteni, ha nem akkor megpróbálom érthetőbben leírni.
Köszi Sophie
odáig eljutottam rá is rakta a lovam hátára a fát meg minden utánna vissza mentem a kovácshoz és ami az ugynevezett * kis htáizsákba/ volt fa azt elvette tőlem a kovács de ugyan úgy rajta van a fa a lovam hátán..nem tudod hogy hová kell azt rakni??mert semmit nem jelöl ki csak ott van rajtam a fa :(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!