Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szandi vagyok. és nagyon...

Szan0102di kérdése:

Szandi vagyok. és nagyon kellene a segítség! Bővebben. Hogyan kell?

Figyelt kérdés

Szandi vagy és nagyon kellene a segítség! Bővebben. Hogyan kell?

Én most a Star Stable online-n játszom 9 szintű vagyok a lovam pedig 12-es.

A kovácsnál kaptam egy olyan feladatot hogy csak egy fejszét adott nekem. Azt írta hogy mennyek Nilmer's Highland-ba egy öreg elhagyatott farm mögé,mert ott lesz a tökéletes karácsonyi fa vagy mi nem tudom

de semmit nem ír ki csak a fejszét adta nekem. Szóval aki tudna ebben nekem segíteni az írja meg hogyan kell megoldani olyan aki ezt már megcsinálta

Segítség!!!?By Szandi

játék név: Samantha Slowson

2013. dec. 18. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Béla vagyok és ki nem szarja le a problémádat.
2013. dec. 18. 17:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Megszólalt egy okoska...ha valami nem tetszik nem kell nézni jól van? nem neked lett ki írva Béla hanem normális embereknek!! -.-" Csá
2013. dec. 18. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Normális embereknek nincsenek ilyen problémái mint neked,szóval Béla vagyok.
2013. dec. 18. 18:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Figyu Béla ne írkáljál mert értelems választ várok nem olyat amiet te mondasz Na Szia! Pussz
2013. dec. 18. 19:34
 5/9 anonim válasza:

Én már ezt sikeresen megcsináltam:

Menj a Nilmers Higland-ba (ahol az a hosszú híd van).

Nehéz leírni, valahol a kis "faluszerű" hely után (vagy ahogy te írta: elhagyatott farm) van egy kicsivel pár fa bal oldalt, és onnan kell kivágnod az egyiket. Az egyik Moorlandi verseny útvonala (a hosszabbik) pont elvezet oda közben.

Remélem tudtam segíteni, ha nem akkor megpróbálom érthetőbben leírni.

2013. dec. 19. 16:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi Sophie

odáig eljutottam rá is rakta a lovam hátára a fát meg minden utánna vissza mentem a kovácshoz és ami az ugynevezett * kis htáizsákba/ volt fa azt elvette tőlem a kovács de ugyan úgy rajta van a fa a lovam hátán..nem tudod hogy hová kell azt rakni??mert semmit nem jelöl ki csak ott van rajtam a fa :(...

2013. dec. 19. 17:07
 7/9 anonim válasza:
Sajnos már nem emlékszem a a hely nevére, de a Steve farm melletti kis város közepén kell felállítanod a fát.
2013. dec. 19. 17:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Na mind1 akkor köszi a segítséget! Megpróbálom ki totózni!!! :)
2013. dec. 19. 17:48
 9/9 Lovascsaj:D válasza:
Szia a Kastely melleti kis varosba kell vinni a fat a Councilman-hoz :)
2014. jan. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!