Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van itt olyan aki játszana...

Van itt olyan aki játszana velem minecraftot és elmagyarázza hogy hogyan kell szerveren játszani?

Figyelt kérdés
ha lehet velem egykorú legyen:9 éves vagyok

2013. dec. 18. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Úriten. Kilenc évesen már Minecraftozol?

De még egy olyan egyzerű dolgot sem tudsz, hogy-hogy kell szerverre csatlakozni? Nem hiszem el, ki szúrja a szemedet a Több játékos vagy éppen Multiplayer felirat!

Ha Angol nyelvre van beállítva a minecratod, akkor arra kattintasz, hogy "Multiplayer", ha Magyar nyelvű akkor pedig arra, hogy "Több játékos", utánna az "Add Server" gombra kattintasz, Magyarul pedig "Szerver hozzáadása", és ide be írod a szerver IP címét, ahova csatlakozni akarsz, ez után a "Done" gombra kattintasz és vissza dob a "Multiplayer" részhez, itt a szerver listánál, már látni fogod a szerver nevét, ahova csatlakozni szeretnél és rá klikkelsz, majd "Join Server"...

Nem nagy dolog, sőt...Remélem érted.

2013. dec. 18. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha azt se tudod , hogy kell felmenni egy szerverre szerintem hagyd a minecraftot és játssz mással....így is elég 9 éves van a szervereken sajnos.:(
2013. dec. 19. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Lépés: Vedd meg!

2. Lépés: Elég könnyen találsz eredeti szervereket. (google-> minecraft szerverek) Megnézed az ip-t.

3. Lépés: A Singleplayer alatt ott van hogy Multiplayer utána beírod az IP-t... előttem leírták már részletesebben is.

2013. dec. 22. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!