Most, hogy megjelent a Steam Machine, vagy ha nem csak a béta fog megjelenni, akkor a PC-nek annyi? Vagy a Steam-es játékok ugyanúgy fognak futni rajta?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 08:30
1/7 anonim válasza:
A Steam Machine is PC. Lesz belőle Steam OS-es verzió, ami linux és windows-os verzió is kapható lesz belőle. Persze plusz pénzért.
2/7 anonim válasza:
Nem a PC-nek lesz annyi, hanem a Steam Machine lesz egy hatalmas bukás a Valve részéről. Nem is értem, hogy hogyan gondolhattak komolyan egy ilyen eszközt, ami egy PC-t helyettesíteni nem tud, viszont konzolnak meg túl PC-s a hardvercserélgetős dolgaival és az exkluzív játékok hiányával együtt.
3/7 anonim válasza:
Nem. Maga a Valve mondta, hogy nem terveznek exklúzív játékokat csinálni rá, ráadásul a Steam machina gyakorlatilag egy PC.
4/7 anonim válasza:
a PC-nek sosem lesz annyi...legalábbis nem a Steam Machine-tól
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :D
Igazából azon is gondolkoztam, hogy ugye megjelent a Steam OS, amit már fel lehet tenni, idővel gondolom lesz fizetős változata, és akkor csak az a fura kontroller kell és nem is kell megvenni a steam machine-t. Habár én inkább használok 1 kontrollert az a valami helyett.. :D
2013. dec. 16. 22:46
7/7 Zsuchan válasza:
Már olvastam pár helyen róla de nem egészen világos nekem az egész.
Szóval ha jól értem megfelel egy jó gamer pc-nek.
És pc játékokat futtat?
Lesz hozzá kontroller , de ettől független alkalmas klavi egér kombóhoz?
Bár gondolom az ára kb csillagászati lesz de vak is azt mondja meglátjuk XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!