Tudtok mondani jó játékokat PC-re? (lent)
Persze tudom ez így kevés.
Az olyan jellegű játékokat szeretem, amik nem hétköznapiak, van bennük valami csavar. Például:
Empire Earth - Első ránézésre átlagos RTS-nek tűnhet, de nem az. Nem egy korszakban játszódik, nem is 4-ben, mint általában más RTS-ek, hanem 15-ben.
DooM 1,2 - Ez tényleg sima FPS csavar nélkül, de önmagában olyan nagyszerű, hogy nem kell hozzá semmilyen javítás vagy hasonlók.
Warcraft III - Egy kicsit RPG jellege van, mert sokat kell microzni a hősöddel. Ráadás csavar a fantasy téma.
The Darkness 2 - Csak néhány napja játszok vele, és egy kicsit úgy érzem, hogy a játék irányít, de maga a kialakítása tetszik: van egy jó sztorija, tehát nem a sima menj és ölj jellegű, ráadásul ott van maga a "Darkness" ami ad hozzá egy kis különlegességet.
Szeretem még a skill tree-s játékokat, de nem vagyok oda az RPG-ért és PLÁNE NEM AZ IJESZTŐ JÁTÉKOKÉRT (nekem már a Scratches és a Penumbra is annak számít, szóval kérlek megfelelő játékot mondjatok ilyen szempontból is).
Köszönöm előre is!
Specem:
8 GB RAM
Intel Core i5 3337U (1.8 ghz)
nVidia GF GT 720M
Windows 7
Még egyszer hangsúlyozom, hogy ne legyen ijesztő a játék. Tényleg ne.
Köszi.
Rise of Nations Gold - Civilization és a hagyományos Age of stílus egyedi ötvözete, 8 korszakon keresztül.
Doom valóban jó magában is, de próbáld ki a Brutal Doom mod-ot hozzá, más élmény az egész.
Battle Realms - sok apró és nem annyira apró ötletet tartalmaz ami kiemeli a tömegből, mint pl. az egyedi termelési lánc, az interakció a környezettel, a yin/yang rendszer, stb. Szóval érdemes kipróbálni ha nem egy szokásos RTS-t akarsz.
Ha a Warcraft III az RPG és fantasy elemek miatt tetszett, akkor a Warlords Battlecry és a Spellforce sorozatra is vess egy pillantást.
Freedom Force (kepregenyes rts, de van benne fejlodes)
Etherlords (kartyajatek tbs kornyezetben)
Puzzle Quest 2 (fantasy-s puzzle jatek, fejlodessel, varazslattal, fegyverekkel)
Köszönöm, ment mindkettőtöknek zöld pacsi.
Jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!