Milyen stratégiai, logikai, és egyben kalandjátékokat tölthetek le PC-re?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami logikai, vagy stratégiai játékon játszani, PC-n. Szeretem a kalandjátékokat is, esetleg ahol sorozatban küldetéseket kell nyomni.:DD De a lövöldözőset nem igazán, autós még szóba jöhet :)2013. dec. 14. 11:11
1/3 aspikami válasza:
Stronghold sorozat. Bár a logikai kitételnek nem tesz eleget. Legfőképp az 1.részt és a Crusader-t ajánlom, ezek sokáig lekötöttek, a többi viszont már nem jött be annyira, de te nyugodtan próbáld ki az összeset, viszont ne a legújabbal kezd ;)
2/3 anonim válasza:
Szia! Logikainak javaslom a portal-t bár az fps(még nem játszottam vele).Stratégiainak ha szereted a sci fi-t akkor ott vannak a starcraft 1,2 azok számomra a tökéletes RTS játekok illetve most toltottem le a XCOM enemy unknown-ot az is teccik:D,ha infot akarsz a játékokról ird be a youtube keresőbe hogy bemutatjuk pl.:xcom v starcraft 2 ha meg ismered oket akkor bocsi hogy raboltam az időd ;)
3/3 anonim válasza:
Spellforce 1-2 + kiegészítők
Rise & Fall: Civilizations at War
Wars and Warriors: Joan of Arc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!