Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Folyton leáll a Sims3 játék...

Folyton leáll a Sims3 játék közben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eredeti van meg, és teljesen jól működött, néha kicsit megakadt, de 5-6 másodperc múlva már jól működött. Amióta telepítettem mellé a háziállatos kiegészítőt, ami szintén eredeti volt, azóta folyamatosan egy 10-15 perces játék után megakad, és körülbelül egy perc után kiírja a Windows egy hibaüzenetben, hogy: "A Sims3 működése leállt" és ezután leáll a program. Mit tehetek ez ellen?

2013. dec. 13. 17:27
 1/2 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyet csinálni, néha.. Töltöttél le hozzá cuccokat a netről? (ruhákat, simeket stb..) Vagy használsz kódokat? (pénzcsalás stb.) Mert úgy tudom, hogy ettől szokott leállni a játék. Nekem is ugyan ez volt. De kevesebbet használtam a kódokat, és úgy már jó lett:)
2013. dec. 15. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Kódokat nem használok, de van letöltött simem meg hajak és ruhák. Ma vettem észre, hogy nem is játék közben, a sim szerkesztésénél áll le. Megpróbálom letörölni az egyedi tartalmakat, majd megírom, hogy mi lett. :)
2013. dec. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!