Hogyan tudnám feltelepíteni a sims3 kiegészítőjét, a világ körült?
Azt a hibaüzenetet kaptam,hogy hiba történt a frissítés telepítése közben. Letöltöttem egy új sims3 alapjátékot, razor-os változatot. De még mindig nem tudom feltelepíteni a kiegészítőt. Elindul a frissítés, de ismét egy hibaüzenet, hogy nem folytatható, és a telepítés leáll.
(Tudom, vegyem meg az eredeti játékot, de sajna arra nincs keretem... :) )
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Szia!
Azt írja ki, hogy a frissítés telepítése közben hiba történt, ezért a telepítés nem folytatható.
Tehát elindult a frissítés, de kb a felénél félbeszakadt, és akkor kaptam ezt a hibaüzenetet.
Sőt! Most már odáig jutottunk, hogy az alapjátékot le sem tudod szedni a gépről. Kiírja, hogy nem törölhető, ellenőrizzem, hogy a telepítés véget ért, és zárjak be minden futó alkalmazást... A telepítés befejeződött, és semmi sem fut a gépen... Kezdek kétségbeesni...
Üdv
Nálam is volt ilyen régen,töröld a Sims 3 mappát,oda ahova felraktad a játékot,és ki kell törölni a regisztrációs adatbázisból az uninstall kulcsot is.Ird be a start menü, futtatásba hogy REGEDIT.
Megnyilik egy uj ablak,semmi máshoz ne nyulj,nyisd meg a következö sorokat:HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS/CURRENT VERSION/UNINSTALL
ha jól csináltad,egy rakás számsort látsz.
Ha rámész az egérrel valamelyik számsorra,jobb oldali ablakban megjelenik a játék neve is.Keresd meg a sims3hoz tartozó számsort!Nálam ugy kezdödik hogy CD5D8CDB-stb.
Kattints egy jobb klikket a számsoron,és válaszd a törlést!Kész is!Lépj ki,és ujra rakhatod a játékot!Ja a kiegnél is ugyanezt kell csinálni!De ha tul bonyolult neked,akkoe lépj be az SG.hu oldalára,és ott a fórumnál keresd meg a sims3-at.Na ott többen segitenek neked!Szia!
Szia!
Köszönöm szépen!!! Így látatlanban is imádlak!! :)
Erre magamtól biztos nem jövök rá.
Mégegyszer köszi.
Üdv:Mishu
Sziasztok nekem is lenne egy problémám!
Letöltöttem a kiegészítőt,feltelepítettem,frissít,elindul mikor a várost kéne kiválasztanom akkor kiírja, hogy: enm tudjuk megerősíteni hogy a birtokodban levő játéklemez jogtiszta másolat-e...
Mi a teendő ilyenkor?
Szia!
Nem crack-elted le a játékot. A letöltött cuccok között kellene legyen egy crack mappa. Ha nincs, tölts le hozzá, és a benne lévő cracket másold a sims3 bin mappájába.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!