Mit csináljak hogy a Gta V-ben legyenek küldetések?
Gta 5-el játszok.. már jópár küldetést megcsináltam de még nem vittem végig!
a statisztikáknál azt írja hogy 33% és akármelyik emberre váltok.. nincs küldetés náluk.. Trevornál voltak ilyen kérdőjeles kis küldik.. azokat meg is csináltam.. most meg már egyik embernél sincs semmilyen.
ilyenkor mit csináljak?
Nah és te okoskodsz nekem, ráadásul tévesen, meg hülyeségezed a válaszom, miközben pont te írsz valótlant. De se baj lásd meg arany szívem segítek:
Gondolom ott tartasz hogy egy balhét készítetek elő, és kell egy "gateway" car. Ezt ki is írja elvileg rendszeresen a játék valamelyik fölső sarokba. Keresned kell egy normálisabb autót, tehát nem valami tragacsot, amit leparkolsz egy nem túl feltűnő helyen, és most nem emlékszek pontosan de vagy Lestert, vagy Michaelt kell fölhívni és ott a hang out opció mellett valami set gateway car vagy hasonló is megjelenik. De ezt ki is írja a játék, csak tudni kéne hozzá angolul.
igen igazad van bocsánat.. félre néztem csak hogy a vice cityt a san andreas után írtad ne haragudj
amúgy már megvan. amikor ki írtam rá fél percre észre vettem a szöveget a bal felső sarokban és sikerült is. de azért köszönöm a segítségedet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!