Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom a 92800 szabad...

Hogyan tudom a 92800 szabad tapasztalati pontjaimat (összesen 5 tankon van ennyi) átváltani arany nélkül sima xp-re?

Figyelt kérdés

Van egy kevés aranyam, de csak ezeket számolja a Wot amikor át akarom váltani a bejelölt tankok szabad tap.pontjait!

Kérném a pontos segítő válaszokat...köszönöm.

2013. dec. 12. 16:22
 1/4 anonim válasza:

NEM lehet sehogyan sem egy elit tankról a megmaradt/összegyűlt freeXP-t leszedni arany nélkül.

remélem jól értelmeztem a kérdést.

Brotip- hogyha nem is szándékozol sosem aranyból átváltani a freeXP-t, akkor a legénységed fölött bepipálod a gyorsított képzést.(ezzel a legfejletlenebb legénységi tagod 2x annyi xp-t kap mint a többi, és nem vész kárba a 'szabad' xp)

2013. dec. 12. 16:29
 2/4 Phoney ***** válasza:
52%
Nem tudod. Ha nem vagy hajlandó költeni rá, akkor valóban be kellett volna ikszelned helyette a legénység képzését, mert így semmire nem jó.
2013. dec. 13. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
ez a művelet bizony aranyba kerül
2013. dec. 13. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezeket mind tudom , hogy beixelés meg arannyal, de ha aranyat használok fel szabad xp-re akkor se nyúl hozzá a felgyülemlett szabad xp-mhez, így az valójában csak arannyal bővíthető, ahogy látom. De akkor a legénység fejlesztésen kívül tényleg nem fogyasztja el a szabad xp növelésére a felgyülemlett tankkal gyűjtött xp-imet.Ha jól értem.Csak akkor mi a fenét csináljak ennyi felgyülemlett xp-vel? na mindegy, akkor marad az aranyozás...
2013. dec. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!