Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit jelent hogy dobozos...

Mit jelent hogy dobozos változat és digitális változat? Gran Turismo 6.

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést, hogy mennyit foglal PS3-on a Gran Turismo 6? A válasz a következő volt:

" A játék dobozos változatának feltelepítéséhez legalább 10 GB szabad hely szükséges a merevlemezen, míg a digitális verzió mérete 14.3 GB. "

Mit jelent ez? Mit jelent hogy doboz valamint hogy digitális verzió? Azt, hogy telepítésnél 10 GB, és a továbbiakhoz (mentések stb) 14.3 GB? Vagy mit? Segítsetek lécci. Köszi. :)

#PS3 #autószimulátor #Gran Turismo 6 #digitális változat #dobozos változat #mennyit foglal
2013. dec. 10. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Digitális változat az az egész játékot tartalmazza [szal psn storeből megvett/letöltött játékot]

A gépen viszont 10gb szabad helynek kell lennie hogy el tudd indítani

[azok alapján amit leírtál mert én nem emlékszem hogy ilyen sok helyet foglalna]

2013. dec. 10. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:

AZ 576 KByte választ a kérdésemre, azt kifelejtettem.

Szóval akkor ha megveszem a boltban a játékot és nem letöltöm PS Storeból, az 10 GB?

2013. dec. 10. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
A DVD-n lesznek olyan dolgok, amiket onnan olvas be a játék. Mint régen, mikor CD nélkül el se indultak a játékok. A digitálisnál nem kapsz DVD-t, így nagyobb lesz a PS-en foglalt helye.
2013. dec. 10. 14:56
 4/4 anonim válasza:
nagy baromsag, dobozosnal online frissitessel egyutt kell kb 1.3 gb nelkule 256mb, raersz idovel boviteni a helyet, de a jatek elindul. Nem ajanlom h megvedd a dobozost, ps3 nal dupla retegu blueray-t baszik beolvasni.neha..150. re bejon, zsir uj a konzoo is, a game is. Nagy SZOPAS.
2014. jan. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!