Toth hegyies istván kérdése:
Elder Scrolls 3 jácom és ot elakkatam amikor aszt a büvös kockát kel elvini egy bizonyos valakihez demostt nem tudom a nevét és nem találom aszt a kockát meg van a hejes de ot egy 30 akár hény szintes kulcs zár van és a kulcsot nem találom?
Figyelt kérdés
játék#bocsánatahelyesirásihibákért
2013. dec. 10. 10:01
1/5 anonim válasza:
Még most se tanultál meg írni? :S
Már mondtam hogy maradj a Metin2-nél, az való neked.
2/5 anonim válasza:
Elmondom, ha cserebe megtanulsz irni.
Bemesz a dwemer romokba. A "lepcsos" resznel, ahol latod az emeletet felugralsz/lebegsz es bemesz. Egy polcon lesz.
A ficko neve valami hasphat szeruseg. Harcosceh alagsora.
3/5 A kérdező kommentje:
okés köszike és bocsi a helyesirási hibákért de most ot ragatam el amikor a koponyát kel elvini egy bizonyos embernek csak nem tudom a nevét éss aszt irja hogy menjek vivec felé és déll kelet felé lesz egy elágazodás és ot lesz a kripta de nem találom esetleg ha valiki tudna nekem adni rola egy videot esetleg be linkelni az nagyon jo lene elöre is köszi és bicsi helyesirásihibákért
2013. dec. 11. 10:51
4/5 anonim válasza:
Regen nem jeleztek nyilak a helyet, ahova menni kellett, megis mindenki megoldotta. Amit te keresel, azt hiszem Andrano kripta, a naplodban is szerepel. Az ut melletti apro elagazasnal van, konnyu eszrevenni es nincs messze.
5/5 A kérdező kommentje:
köszike
2013. dec. 12. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!