Entiiiiiiiiii kérdése:
Hogy Tudom modingolni a Minecraft 1.7.2?
Figyelt kérdés
1.7.2 -es verziószámú Minecrafttal játszom. A grafika elég unalmas már. Néztem videókat elkepesztő grafikai módokról, de valamiért egyiket se tudtam beletelni. Hogy kell ezeket a módokat be tenni a legegyszerűbben, és milyeneket érdemes (gondolok itt: fény és árnyék, szebb grafika víz tükröződés stb) A gépem bírja úgy hogy jöhet egy erős ráncba szedés2013. dec. 8. 21:06
1/2 anonim válasza:
Gondolom a shader modra (nem mód ) gondolsz. Elmondhatom ha szeretnéd 1.6.4 re( azert nem 1.7 re mert a forge nem jött ki)(a forge olyan mint a modloader)(igazábol a craftbukkit se jött ki...)
De ez is sokmindentől függ. Válaszolsz a kérdésemre?:
-Eredeti minecraftod van?
-Leírnád a géped pontos konfigát?
-Milyen operációs rendszert használsz?
Ha ezekre válaszolsz, tudok segíteni ;)
2/2 A kérdező kommentje:
igen ezekre gondolok
a minecraft az tört verzió (de lehet rajta állítani, hogy 1.4 től 1.7-ig milyenen mennyen. lehet fontos)
op. rendszer: Windows 8 32 bit hun
proci: amd fx 4100 black edition (4x3.6 ghz)
ram: ddr3 1222mhz 4gb
vid kari: Radeon Hd 6570 ddr3 2gb
2013. dec. 16. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!