( Xbox 360 ) Miért megy el mindig az internet mostanában?
Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy Xbox 360 Elit gépet és hozzá kaptam egy 1 hónapos Live-ot. Aktiváltam is jó is volt maximum 2 napig. És a mostani napokban el kezdett rosszalkodni mivel folyamatosan el megy a net ok nélkül! Legfőképpen akkor ha Party-ban vagyok és Online Játszok vagy épp nem vagyok Party-ba és csak játszok. És csak úgy tudok vissza csatlakozni, hogy ha resizem a gépet. De akkor is maximum fél órára mert megint el megy. Nem értem. Mondták a haverjaim nekik is ezt csinálja, de nem ilyen sűrűn mint nekem?
Az internettel semmi probléma mert a Számítógépeken gond nélkül megy. Az internetem T-Home-os és 10mbts.
2013. dec. 8. 17:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!