Gmodban miért nem működnek az addonok?
Figyelt kérdés
letöltöttem a steam workshopról kb 60 addont és valahányszor belépek a játékba ,a menüben minden alkalommal letölti az összes addont, de egyik sem működik.2013. dec. 8. 15:40
1/2 anonim válasza:
Amikor a workshop ban vagy és rákattintasz 1 addonra akkor ott oldalt kiírja hogy milyen kategória (pl.: addon, map stb...) lehet hogy te mappot töltöttél le vagy valami más kategóriát. Ha nem ez a baja akkor nem tudom mi. Remélem sokat segítettem :D
2/2 anonim válasza:
(fenti válaszoló) nekem is régen ez volt a bajom mert én mindig dupet vagy savet töltöttem le aztán egy idő után rájöttem hogy miért nem mennek. Mostmár mindig amikor töltök le addonokat mindig megnézem hogy modell vagy map vagy fegyver vagy jármű (dupe t meg save t nem szoktam mert azokhoz kellenek az igazi addonok mert pl.:ha megvan mondjuk modellben az ellis (left 4 dead 2) és van 1 dupe amibe az ellis van benne akkor ha nem lenne meg a modell akkor az ellis helyett egy ilyen lila fekete bábu lenne. Save meg olyan mintha elmentettél volna valamit és feltetted volna a workshopba. Ahoz is kell az igazi modell. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!