Minecraft különböző világokban kül. Tárolók?
Hello!
Az volna a kérdésem, hogy lehetne megoldani Multiverse pluginnál, ha más világokban játszik valaki akkor más-más legyen az inventoryja/tárolója.
Pl: van világ1 meg világ 2 és amit világ 2ben megszerez, azt nem tudná átvinni világ 1-be, hanem külön csak a világban mentené el az adott játékos inventory-jának a tartalmát.
Azért lenne fontos, mert van kreatív és survival világ is így MV-vel (MV portals-szal lehet átjárkálni). Azt meg nem szeretném, ha vki kreatívban ad magának gyémántot, stb. stb. aztán átmegy survivalba és ott is nála vannak.
MultiVerse mellett van még a szerveren AdminCmd is (ha ezzel lehet vmit tenni ilyen ügyben).
Illetve szívesen meghallgatok olyan módszereket amiknél át lehet "csempészni" egyéb dolgokat :) (ender chest ki van véve, nem lehet lerakni használni stb).
Előre is köszönöm a segítséget.
Hát sokat gondolkodtam rajta és ez egy ötlet.
Ha beírja valaki hogy /mv survival akkor a survival helyre megy. Egyből egy nyomólap legyen lerakva és az
alatt egy command block ami a clear parancsot használja. Szerintem fordítva ennek nincs értelme, vagyis a kreatív helyen ezt ne csináld meg mert az miért lenne baj ha valaki survivalos cuccokal át megy a kreatív világba.
De egy táblával lehessen át menni a kreatyv világba és egy hatalmas felirat legyen ott hogy ne cuccalj menj mert ha vissza jössz akkor aktíválódik a command block. Remélem tudtam segíteni :D
Ez nem is lenne rossz, csak sajna 3 survival meg 3 kreatív világ van legenerálva, hogy kielégítse mindneki igényeit :DD
Egyébként nem lenne rossz, köszönöm szépen az ötletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!