Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet COD Ghost játékba...

Hogyan lehet COD Ghost játékban multiplayerezni?

Figyelt kérdés
Biztos kérdezték már, de nincs kedvem százezer kérdést átnézni. Én az Ncore-os reloaded verziót töltöttem le (megjegyzem nem csak onnan lehet leszedni, hanem beírod keresőbe és úgy is). Nem ez a lényeg. Van Steamem is, de egyszerűen nem tudok így sem. Ha klikkelek a multiplayerre a játékban,akkor mindig kidob a Steambe. Onnan elindítom a iw6sp64_ship parancsikonnal, itt már engedélyezi a Shift+Tab kombót.Behoz egy ablakot, itt a világ minden tájáról multis csapatokat látok stb. De játszani multiba nem tudok. Persze, ez tört verzió, de nem lehetne megoldani, hogy lehessen játszani? Válaszaitokat köszönöm!
2013. dec. 6. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet. hisz már rég óta megcsinálták azt a készítők hogy ne lehessen.

"megcsináltál" ne arra gondolj hogy direkt úgy csinálták a játékot hogy ne lehessen törtel multizni...régen lehett kb mindegyikkel csak a készítők "megfenyegették"(ezt se értsd komolyan) és ez miatt nem lehet multizni...nem törik fel úgy a játékot... bár a mostani codot nem tudom ki csinálta, mert ezt a fordulatot az Activision oldotta meg.(asziszem még mw2-nél) bár lehet valaki pontosabban eltudja magyarázni ezt...

Lényeg hogy nem lehet törtel multizni, CSAK eredetivel.

Én így tudom, bár inkánbb bf-el játsz, cod az egy pont foglalós egymás ellen gyilkold le a másikat kis pályákon játék kb olyan mint a csé....

Kérdésed van bármiben,szólj.

2013. dec. 6. 00:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok a számomra megnyugvást hozó válaszodért. Igen lenne még egy kérdésem :D

Tudnék leszedni Battlefield 4-et is, avval lehet multizni?

2013. dec. 6. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:
bf4-el kizart hogy fogsz multizni valaha torton
2013. dec. 6. 05:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy fogsz tudni BF4-el multizni hisz BF3-al sem multizott senki törtön. Viszint ezt nem tudom emgerősíteni hogy tényleg nem lehet, ert mivel sosem próbáltam és mindig eredetivel játszok. Viszont tudok ajánlani nektek egy oldalt ahonnan játékot olcsón nagyon olcsón betudtok szerezni:

[link]

2013. dec. 6. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tájékoztatást.
2013. dec. 6. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!