Torchlight 2-ben elég erős a közelharcos embermage ahhoz, hogy hardcore veterán nehézséget végigvigyük vele?
Mert eddig hardcore elite-ben gondolkodtam de ott közelharcos varázslót csinálni egyenlő lett volna az öngyilkossággal mert szerintem eddig senki nem vitte végig azzal vagy nem láttam róla videót.
Közelharcos engineer is jónak tűnik de valamiért embermage jobban vonz.
És szerintetek HCV vagy sima Elite a jobb, ha kihívást akarunk?
hát embermage-el közelharcolni egyenlő a halállal.
azzal okosan kell játszani , de ha ügyesen tudsz vele , és nem mész be a tömegbe hanem szépen távolról leszeded őket , akkor nagyon tud ütni.
ajánlom hogy rakj egy pontot a teleport-ra, mert az jól fog jönni.
meg a másik fontos dolog hogy csak pár skillre rakj több pontot , ne pedig mindegyikre egyet-egyet , mert az a későbbiekben szart se fog érni. (ez sok hack&slash-re jellemző)
remélem segítettem valamit! :)
Annyira sokat mondjuk nem segítettél, elég sok hack and slash játékkal játszottam már talán túl sok időt it (d2 10 év, titan quest 1 év, sacred fél év :) ) Szóval elég sok karakterfejlesztést megnéztem és már úgy-ahogy tudom mit akarod. Nagyrészt vita, focus. Staffal mennék közelre + magma mace és mindhárom elemental brand + ele. attunement és persze prism rift. Meg teleport ide-oda, segítő lehívása meg ugye jégbörtön egyfajta pánikgombként.
De azt nem tudom hol lenne élvezetesebb menni. Először Elite hc-re gondoltam de ott még egy engineer-t is sokszor egy ütésből elintéznek a sima szörnyek pedig passzív 25% fizikal damred-je van alapból és még ott az erőpajzs is. Szóval Veteran hc tűnik jobbnak mert eliten folyton halnék annak megint nincs értelme.
Viszont gondolkodtam prisma bolt, főleg passzív mage-en meg staff mastery-t magma mage-en is de a közelharc is jónak tűnik. :)
Az mondjuk kicsit aggaszt, hogy nincs pajzsom és stunolni sem tudok úgy mint egy 2 kezes engineer-el. Egyetlen előnyöm a nagyobb sebzés és a kicsivel nagyobb mobilitás meg, hogy kevés erőre van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!