Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A szerencsejáték zrt. Ki...

A szerencsejáték zrt. Ki fizetne 16 billió Ft-ot?

Figyelt kérdés
Tippmix kalkulátorba bejelöltem hétfőtől-szerdáig levő legnagyobb 14 nyertes odds tippet és megjátszva 100 ezer Ft-al 16 billió Ft jött ki!

2013. dec. 5. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom; én úgy hallottam/olvastam valahol, hogy fél milliónál többet nem fizetnek tippmixért, hiába nyertél volna többet, de ebben nem vagyok biztos.
2013. dec. 5. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Szabályzatba nem olvastam semmi ilyet!
2013. dec. 5. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország GDP-je 197,000 millió USD. Ez 43 billió forint, kizárt hogy ennek a ~40%-át kifizetnék bárkinek is. Csak hogy értsd mekkora összegről van szó.

Amit kiszámoltál egy statisztikai adat, nem azonos azzal hogy mennyit kapsz.

A szabályzat amúgy leírja:

"Normál, illetve kombinált fogadás során az egységnyi fogadásban megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de legfeljebb 400.000 Ft. Az SzZrt. csak olyan fogadást fogad el, amelynek esetében a megtett tét és a felkínált nyereményszorzók szorzata bármely nyertes egységnyi fogadás esetén 400.000 Ft-ot meg nem haladó várható

nyereményösszeget eredményez. "

A tippmix fogadás részvételi szabályzata, 18. oldal

[link]

2013. dec. 6. 00:01
 4/5 A kérdező kommentje:

# 3

Az nem statisztika hanem a tét meg lett szorozva az odss-al!

2013. dec. 7. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe hogy nem igaz a 400 ezres limit mert volt hogy véletlen kombiba 43 ezres tétet jelöltem be és a 630 ezer volt a várható nyeremény és simán kiadta a terminál!
2013. dec. 20. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!