Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez most hogy van, tényleg...

Ez most hogy van, tényleg ingyen ad játékot a Steam erre?

Figyelt kérdés

Itt van a leírás:

[link]

2013. dec. 3. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen oldal arra jó hogy terjeszd a linkjét, és nekik ebből bevételük legyen. Nem kapsz a végén semmit, általában a feltételeket sem tudod teljesíteni, de ingyen reklámot csinálsz másoknak.

A piramisjáték-alapú oldalakban amúgy is ott a bukás, a refer link alapú egymás kattintásaira épülő oldal is ilyen, mint ez.

Szinte kizárt hogy abból te valamit is kapj, vagy mert el sem éred azt a szintet hogy a tiéd legyen az ingyen játék, vagy mert kitalálnak valamit ami miatt nem kaphatod meg, vagy csak simán az USA-n kívül nem használható fel a kedvezmény (amúgy az hogy a Steam nevében csinálják még nem azt jelenti hogy a Steam által történik, csak egy csali).

2013. dec. 4. 00:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Van, mikor bizonyos honlapok (kizárólag megbízhatóak természetesen, tehát nem nevesincs senkik) szoktak ingyenes akciókat tartani, nyáron a GMG jóvoltából egy szavazat leadása után választhattál Mafia 2 vagy Civilization V játékot és azt meg is kaptad Steamre.

A Mafia 2-t pl. én onnan szereztem be. De különböző bundle-ös oldalaknál eszméletlenül olcsón juthatsz játékokhoz és közben adományozhatsz is. A legelterjedtebb talán a Humble Bundle: [link]

De sok ilyen oldal van még, olvass utána mik ezek. Pár hete WB-s pakk volt például, kb. 1000 forintért többek között a két Batman játékot, az Arkham Asylumot és az Arkham Cityt lehetett megvenni, felesleges ilyen összegeknél fukarkodni.

Illetve ahogy említettem, még jó célt is szolgál.

2013. dec. 4. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:
A humble bundlen kivul minden oldal kamu....
2013. dec. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!