Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik kettőt...

David4615 kérdése:

Szerintetek melyik kettőt vegyem meg?

Figyelt kérdés
Ez a három játék közül akarok kettőt megvenni PS3-ra: Dante's inferno, God of War3, Devil May Cry 5, melyik kettőt érné meg a legjobban?
2013. dec. 3. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

God of War III szerintem alap minden PS3 tulajdonosnak, főleg mivel az elmúlt évek egyik legjobb játéka (kis túlzással mondhatnám, hogy ezért a játékért vettem PS3-t)

a másik kettő közül a Devil May Cry 5

megvan a Dante's Inferno is, az se rossz játék, de amellett hogy egy gyenge God of War klón, a rossz irányítás és még rosszabb kamerakezelés miatt sokszor fel tudja bosszantani az embert

2013. dec. 3. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
várjunk, én valamiért a Devil May Cry 4-re gondoltam, a legutóbbival nem játszottam, állítólag elszarták :/
2013. dec. 3. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Fantasztikus lett az új DMC, nyugodtan vedd csak meg.
2013. dec. 4. 06:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!!
2013. dec. 4. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
na akkor ha valakinek van tapasztalata a DmC-vel akkor meg van a két győztes: GoW III és DmC :)
2013. dec. 4. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
*mivel
2013. dec. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!