Mi ez a játék, amivel a szomszédom játszik?
Csak annyit tudok róla, hogy időnként egy vonatkürt röviden hallatszik. De mindig ugyanaz ugyanúgy, van amikor fel percenként, van amikor 5 percenként szólal meg. Valami egyszerű játék lehet, ügyességi, vagy nem tudom, de este mindig nekiül, és hallom a falon keresztül. Csak kíváncsi lennék mi az. Sajnos nem tudom megkérdezni, mert nem tudom melyik szomszéd az, egyesével meg nem akarom faggatni őket.
Köszi
Az nem játék, hanem kézi kürt. Szex közben szoktam használni, ha az asszony a csúcsra ér, hogy a szomszédok ne hallják. Szerinted olyan hangosan játszanék egy játékot, hogy a szomszédok is hallják?
A szomszédod voltam.
Viccen kívül: Microsoft Train Simulator-ban gyakran fütyül a vonat. Talán az?
:) tetszett a poén része a válasznak. :)
De Train Szimulatorra sajnos nem hiszem, mert csak ez az egy hang van, feltűnt volna ha más zaj is van. Én valami egyszerű játékra tippelek, amiben a kürt csak valami feladat végét jelölt.
Kopogj át neki: "Hé szomszéd, mivel tolod?".
Csak nehogy igazam legyen, és visszaszól: "A farkammal vazze!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!