Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez a játék, amivel a...

Mi ez a játék, amivel a szomszédom játszik?

Figyelt kérdés

Csak annyit tudok róla, hogy időnként egy vonatkürt röviden hallatszik. De mindig ugyanaz ugyanúgy, van amikor fel percenként, van amikor 5 percenként szólal meg. Valami egyszerű játék lehet, ügyességi, vagy nem tudom, de este mindig nekiül, és hallom a falon keresztül. Csak kíváncsi lennék mi az. Sajnos nem tudom megkérdezni, mert nem tudom melyik szomszéd az, egyesével meg nem akarom faggatni őket.

Köszi

2013. dec. 1. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Az nem játék, hanem kézi kürt. Szex közben szoktam használni, ha az asszony a csúcsra ér, hogy a szomszédok ne hallják. Szerinted olyan hangosan játszanék egy játékot, hogy a szomszédok is hallják?

A szomszédod voltam.

Viccen kívül: Microsoft Train Simulator-ban gyakran fütyül a vonat. Talán az?

2013. dec. 3. 00:36
 2/3 A kérdező kommentje:

:) tetszett a poén része a válasznak. :)

De Train Szimulatorra sajnos nem hiszem, mert csak ez az egy hang van, feltűnt volna ha más zaj is van. Én valami egyszerű játékra tippelek, amiben a kürt csak valami feladat végét jelölt.

2013. dec. 3. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Kopogj át neki: "Hé szomszéd, mivel tolod?".

Csak nehogy igazam legyen, és visszaszól: "A farkammal vazze!".

2013. dec. 3. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!