Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen tankot vegyek WoT-ba?

Milyen tankot vegyek WoT-ba?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy jót csak nem tom melyiket már van tier7 esem is de akarok egy faszát :DD

2013. nov. 29. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden tank jó, csak tudni kell használni. Szóval biztos van már fasza tankod még ha figyelembe vesszük azt is, hogy egyes tankokkal azért könnyebb jól teljesíteni, mint másokkal.
2013. nov. 29. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
minden 5ös 6os 7es 8as 9es 10es heavy jó csak pilóta kell bele, az a baj hogy tele van a játék olyan típusú emberrel aki a tankra fogja a bénaságát főleg péntek szombat vasárnap akinek nincsen legalább 5000 csatája annak nem is engedném hogy 6os tanknál nagyobbat vegyen
2013. dec. 1. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyel Lowe-t.Nekem picivel tobb mint 3k csatam van, max tankom egy tiger II (8 szint) es jo vagyok...

Sok videot neztem youtube-on! :D

2013. dec. 11. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!