Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanks-ban a KV-1S...

A World of Tanks-ban a KV-1S már le lett gyengítve vagy még mindig a tier 6 ásza?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! :)

2013. nov. 28. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy gyengítve lett e mert már régen volt meg amikor meg ellene harcolok olyan nagy különbségeket én nem vettem észre. Még mindig az egyik legjobb harckocsi 6-os szinten szerintem.
2013. nov. 29. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Heló!

Azt azért tegyük hozzá, hogy akkor "ász", ha ki van fejelsztve maxra. És ez alatt főleg alövegét értem. Amíg ez nincs meg, nagyon keveset ér.

Egyébként lehet, hogy nagyon erős..., viszont aki tud játszani, az egy VK-val is szétszedi, vagy mással, ha jó a játékos - a VK-kat rengetegen leszólják, mégis lehet vleük aprítani rendesen, bár tény, hogy nehezebb, mint másokkal, de az öröm is nagyobb. ^^

2013. nov. 29. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
nem történt gyengítés,viszont a vk3601 egy rakás szar lett mióta hevay 60% volt medként vele a győzelmi arány most viszont már csak56% van el is adtam a csába
2013. nov. 29. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem még nem gyengítették le a kv1s.a következő utáni patchben fogják legyengíteni
2013. nov. 29. 21:01
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. nov. 29. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:
szerintetek jelen esetben melyik tankot éri meg fejleszteni a kv-1 után (T-150, KV-2, KV-1S)???
2013. nov. 29. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:

a T-150 és ága védekező tank(lassú,sok páncél,ágyúja általában ugyanolyan mint a kv1s ága)

a KV1S ága támadó tank(gyors,kevesebb páncél,jó ágyú)bár ami az IS3 után van(meg még az IS3)nem nagyon jó(papír páncél)

A KV2 meg szerintem egy fun tank(csak arra jó hogy szivasd az ellenfelet egy lövéssel,meg ha arty ág felé akarsz menni arra jó.

2013. dec. 1. 12:57
 8/9 A kérdező kommentje:
De az IS 3 és attól lévő tankok nem jók? :O Tök jól pattintanak, nem?
2013. dec. 1. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Az IS-3 elég jó tank ha tudod használni, a maga tier-jében elég kemény tud lenni. Az IS-8 viszonont a tornyát kivéve nagyon puha, viszont az IS-7 brutál kemény.
2013. dec. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!