Melyik ez a netes játék?
Figyelt kérdés
Egy kijutós játékot keresek, amiben egy kisfiú a főszereplő, rosszat álmodik, és az álomból kell kijutni... A címében asszem benne van nightmare szó.2013. nov. 27. 09:23
1/4 anonim válasza:
Nightmare the adventures. Nem erre gondolsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen ez az, köszi! :)
2013. nov. 27. 12:22
3/4 anonim válasza:
Nem tudtam mi ez a játék, csak úgy kerestem rá, ahogy írtad.Nincs mit!:) Viszont te is tudnál nekem segíteni? Úgyanígy egy játékkal kapcsolatban. Régebben kb 4-5 éve játszottam egy játékkal a gép, úgy kellett betenni cd-ről ment, és az rémlik, hogy egy ilyen dínó szerű kis állatkával mentem, és volt egy olyan rész is, ahol egy vulkánféle izzó barlangban egy sárkányrepülővel kellett menni. Meg az is rémlik, hogy egy tengerpartnál kezdődött az egész játék.
4/4 A kérdező kommentje:
Hú nehari, de nem ismerem ezt a játékot.
2014. jan. 14. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!