Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ájánlanátok nekem Pokemon...

Ájánlanátok nekem Pokemon játékokat?

Figyelt kérdés

2013. nov. 25. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pokemon Stadium 1-2 (N64-re)

[link]

[link]

N64 emu: [link]

2013. nov. 25. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Kösz.

Nice game :)

2013. nov. 26. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
VisualBoy Advance GameBoy Emulator - pokemon gold
2013. nov. 26. 18:14
 4/4 Krisipoke ***** válasza:
100%

A Stadium-okat én annyira nem ajánlanám, kivéve, ha van hozzá főszériás játékod, és abból a csaoatodat bele tudod tenni: akkor igazi csak az élmény, és akkor van csak igazán esélyed a gép ellen, ugyanis a kölcsönözhető Pokémonok többnyire elég gyengék.

A főszériás játékokat mindenképp ajánlanám, azaz...

1. generáció: Red/Blue/Yellow Game Boy-ra, és felújítása, a FireRed és LeafGreen GBA-ra.

2. generáció: Gold/Silver/Crystal Game Boy Color-ra, és felújítása, a HeartGold és SoulSilver Nintendo DS-re.

3. generáció: Ruby/Sapphire/Emerald GBA-ra.

4. generáció: Diamond/Pearl/Platinum Nintendo DS-re.

5. generáció: Black/White és a folytatása, a Black2/White2 Nintendo DS-re.

6. generáció: X/Y Nintendo 3DS-re.

Ahol van, a harmadik verzióval a legérdemesebb mindig játszani, mert az általában később jött ki, és olyan, mint az első kettő, csak sok extrával (pl. az Emeraldot érdemes a Ruby/Sapphire helyett, vagy a Crystalt a Gold/Silver helyett).

nem főszériás játékok...

A Stadium 1-2 N64-re valóban jó, de mint mondtam, csak ha van hozzá első vagy második generációs játékod, akkor az igazi az élmény.

Szintén N64-re a Pokémon Snap egy egész jó kis játék, Pokémonokat kell fényképezni saját környezetükben minél jobb pózban, és bizonyos példányokat csak egy különös móddal lehet előcsalni. Nem hangzik túl érdekesnek, de elég jól el lehet vele lenni.

Ha érdekel a Pokémon kártyajáték, a Pokémon Trading Card Game GBC-re elég jól reprezentálja. Ugyanerre a konzolra a flipper játékmenetű Pokémon Pinball, és folytatása GBA-ra, a Pokémon Pinball Ruby/Sapphire is elég jó.

A Pokémon Mystery Dungeon sorozat is mindenképp megér egy misét, abból is leginkább a második rész extra verziója, az Explorers of Sky a legérdemesebb arra, hogy játsz vele.

Nintendo DS-re a Pokémon Ranger is egy elég érdekes menetű kalandjáték, egy próbát megér.

GameCube-ra is érdemes kipróbálni a Pokémon Colosseum-ot és XD-t: ezek 3D-s, a főszériára hasonlító játékok, csak erősebb sztori móddal, vad Pokémonok nélkül, kicsit más rendszerrel.

Főleg ezeket tudnám ajánlani. Nekem személyes kedvencem az 5. generációs Black/White, de ha az első játékod lenne, vagy még kezdő vagy, a FireRed/LeafGreent ajánlanám, abban rengeteg segítség van a kezdőknek, illetve a bajnokká válás előtt csak az eredeti, első generációs Pokémonok szerepelnek benne.

2013. nov. 26. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!