Valaki segítene a sims 3 világ körül telepítésében?
Figyelt kérdés
A sima sims 3-at is letöltöttem, és megy is, majd letöltöttem a világ körült, és azt írja ki,hogy: -A the sims 3 játékot frissíteni kell a telepítés előtt. a telepítő most megpróbálja frissíteni a the sims 3 játékot. folytatod? - ilyenkor ha az 'igen' gombra kattintok rá, kiírja, hogy: Hiba a the sims 3 frissítésekor. a telepítés nem folytatható.- Most mit csináljak? tudna valaki segíteni, kérem?2013. nov. 23. 10:15
1/1 anonim válasza:
Ilyenkor az igenre kell rá lépni es egy ideig rissíti és ennyi utána meg ha le telepítetted crackeled tudok késtem 4 évet de no probelm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!