Mi lehet ennek a játéknak a neve? (hasonló az Audiosurf-höz)
Figyelt kérdés
Egyik haver mondta hogy játszottak play station 2-őn egy játékkal amiben valami zenét kellett eljátszani és össze vissza villództak meg valami alagútba kelett így pörögni aztán színváltás és ilyen gyors.. (elég pontatlan leírás de ha valaki ráismer vagy tud az Audiosurf-höz hasonló játékot azt megköszönném ha leírná :) )2009. nov. 19. 20:41
2/6 A kérdező kommentje:
nem dehogyis :D... messze nem a guitar hero-ra gondoltam...
olyan mint az audiosurf - ugyanúgy villódznak a színek meg ilyesmi csak mégis más és se nekik se nekem nem jut eszembe a neve és már majd megőrülök miatta !! :D :@
2009. nov. 22. 23:22
3/6 anonim válasza:
Szerintem az Amplitude nevű játékra gondolsz. Nézd meg youtube-on. :)
4/6 anonim válasza:
Vagy esetleg a Frequency. Az is hasonló. :P
6/6 A kérdező kommentje:
wááá igen Amplitude és Frequency ez az köszönöm szépen hálám üldözzön!! :) :)
2009. dec. 4. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!