Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi van az F1 13-al?

Mi van az F1 13-al?

Figyelt kérdés
mi lett az F1 13-al? :O Nektek is feltűnt h érdekesre sikerült? prábáltam magam hitegetni, de most oda jutottam hogy ez rosszabbra sikerült min a 12... Nem tetszik... Olyan érdekes a menüpont elsőnek, az 12-be sokkal átláthatóbb volt, meg az irányítás is kicsit más lett nem? Sokkal jobb és könnyebb volt a 12-ben (ezt azért mondom mert hardba vertem a mezőnyt, meg expertbe a nagy csapatokkal a kicsit, itt meg már a normal megizzaszt... :/ Nem tom olyan érdekes nehéz vagy nem tudom mihez viszonyítani :/ meg hát a törés benne, arra már rá mondom h borzasztó... Mi lelte a készítőket alatta? Ezt azért még nem kellet volna kiadni így... Értem hogy a pénz... Meg nehéz 1 ilyet megcsinálni de ha már összesen 15.000-ért megvásároltam többet várnék el... Szerintetek mi lett a Codermasters? Ti vettetek még észre érdekes dolgokat?

#F1 #F1 2013 #codermasters #codermasters F1 #codermasters F1 13
2013. nov. 22. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A Grid első része és a Dirt széria volt az utolsó jó játékuk, annyira szörnyű, hogy mi lett a kedvenc szimulátoros fejlesztőcsapatomból. :/
2013. nov. 22. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Én se értem.... :/ pedig olyan jók voltak a 11-12-k ez meg... szerintetek mi lehet a háttérben?
2013. nov. 23. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
konspiracion ba####dmeg, semmi egesz egyszeruen visszatertek a 2010 motorhoz ennyi.
2013. dec. 1. 20:47
 4/7 anonim válasza:

Úgy csinálták meg mint a valóság.Amit én észre vettem hogy a szuper lágy gumik(piros festésű) semmit nem ér.maximum 5 kör.abból 3 ami tényleg jó kör.erről Alonso nyilatkozott,hogy milyen hamar elfogynak a gumik.

Én szemény szerint a Williamsel Profin jókat küzdök 6-7. helyért.

2014. máj. 23. 01:52
 5/7 A kérdező kommentje:
beállításokat próbálom, még de hát ott se találok jó arányt... :/ meg nekem van 1 jó, komoly kormányom, a 11-12 karriermódot kiakasztottam vele, de itt 1 normális versenyt nem tudok menni, aki olyan hogy tiszta, bakis, ütközés nélküli legyen. Meg nem is köt le úgy mint az előző rész, nagyon várom már a.-részt, hogy milyen lesz.
2014. máj. 23. 21:55
 6/7 A kérdező kommentje:
*...nagyon várom már a 14. rész, hogy milyen lesz
2014. máj. 23. 21:55
 7/7 anonim válasza:
Óvatosabban kell vezetni a játékban és lehet versenyezni....de én is nagyon várom a 14-et....
2014. aug. 14. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!